Paw Patrol eller Tasspatrullen som de kallas på svenska är en kanadensisk tv serie som tog hela världen med storm. Idag finns det gott om Paw Patrol figurer och Paw Patrol leksaker från denna serie. Själva serien, den handlar om sex små valpar, som är riktigt modiga och som ofta beger sig ut på räddningsuppdrag. De heter Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma och Skye. Du kan köpa Paw Patrol figurer & leksaker till ditt barn, det hos Billig Lek.

Det finns figurer som föreställer alla valpar, samt att det även finns en hel del fordon, som de behöver för att göra sina räddningsuppdrag. Sedan finns det även annat med valparna på, som bäddset, dvd skivor, paraplyer, ficklampor, hoppbollar med mera!

Satsa på fordon till dina Paw Patrol figurer

Något som är mycket viktigt för valparna, det är deras fordon. Det eftersom de behöver dem för att göra sina olika räddningsuppdrag. Det gör att det även finns många olika utryckningsfordon att köpa till dina Paw Patrol figurer. Många set innehåller just ett fordon och en valp. Det finns bland annat polisbilar, brandbilar, helikoptrar samt en masa mer.

En populär Paw Patrol leksak, det är Marshall RC Firetruck, så att man kan leka med Marshall att man är ute och släcker bränder, eller att man räddar kattungar från träden. Det finns även en annan brandbil, som heter Ultimate Firetruck. Den har en utfällbar stege samt att den även har blinkande ljus.

Chase, som är en polishund, han har så klart en polisbil. Du kan satsa på att köpa Ultimate Police Rescue Truck. Då ingår Chase, men inte de andra valparna. Men det finns plats för dem i bilen! Till bilen finns det även en polismotorcykel i miniformat. Bilen i sig har även ett gevär med tennisbollar, som går att skjuta iväg på riktigt!

Du kan även satsa på Paw Patrol figurer & leksaker i form av Skyes rosa helikopter, valparnas högkvarter, eller Rockys skrotbil!

Paw Patrol figurer & leksaker hos Billig Lek

Paw Patrol figurer och leksaker, det passar bra att ge bort i present till de barn som gillar att se på serien med samma namn. Om du vill hitta bra leksaker med dessa valpar, så finns det ett brett utbud hos Billig Lek. Utöver att det finns Paw Patrol figurer med fordon, så finns de även som mjukisdjur samt att de finns i form av lego, pussel, klistermärken, paraplyer med mera.

Det är mycket populärt idag med Paw Patrol figurer och leksaker. Det är inte så konstigt, eftersom att många barn gillar att se på serien eller på filmerna. Sedan att leka samma sak hemma. Om du ser till att köpa hem Paw Patrol figurer och leksaker så kan just ditt barn ha en massa skoj tillsammans med dem.

Hos Billig Lek hittar du brett utbud av just denna typ av leksaker samt en hel del annat med Paw Patrol. Dessutom har de även ett utbud av massa andra bra leksaker för barn i olika åldrar.

Satsa på fina Paw Patrol figurer och leksaker