Ska du flytta in i ett nytt hus, renovera ditt redan befintliga hem eller vill du bara krydda till din inredning lite extra? Oavsett vad kan Tine K Home Sverige bli den optimala platsen att vända dig till för att hitta möbler som verkligen får ditt hem att stå ut i mängden. I den här butiken kan du beställa de flesta möbeltyperna till ditt hus eller lägenhet, och vi ska kika närmare på hur du kan gå till väga för att få den där fantastiska helheten som du eftersöker.

Att tänka på när du inreder ditt hem

När du ska börja inreda ditt hem tänker du med största sannolikhet först på de stora möblerna som fångar uppmärksamheten hos boende och gäster: sängen, soffan, matbordet och stolarna. Det är en god idé att lägga lite extra tid på dessa och att sedan anpassa de resterande inredningsobjekten efter de stora möblerna.

Särskilt soffor, matbord och stolar finns att beställa i en hel uppsjö av storlekar, stilar och material inom en lång rad prisklasser. Därför slipper du att känna dig begränsad och kan fritt inreda på ett sätt som passar med just din stil. Ha i åtanke vilken känsla du är ute efter då möbler i exempelvis metall ger en mer hård och stilren känsla medan möbler i trä eller tyg ofta ger ditt hem en mjukare och varmare känsla. Hos Tine K Home Sverige kan du hitta möbler i alla olika stilar som du kan tänka dig, så ta en titt och se vad som blir rätt för dig.

Belysningen gör mycket för rummens intryck

Utöver stora möbler finns det hos Tine K Home Sverige ett brett urval av vackra lampskärmar, och du bör också tänka igenom vilken sorts belysning som blir passande för varje rum. Ett kallt ljus kan hjälpa dig att förbli pigg och produktiv, så detta kan bli ett ypperligt val inne på kontoret. Å andra sidan ger ett varmt ljus en mer avkopplad känsla, och dessa lampor blir därför gynnsamma att placera inne i sovrummet.

Oavsett vad gäller det först att hitta en lampskärm, och hos just Tine K Home Sverige får du tillgång till ett brett urval av både skärmar och lampstativ som kan fullända ditt hem på ett fantastiskt sätt. Dessa Tine K Home Sverige möbler kommer i flera stilar, material, storlekar och prisklasser, så titta noga på dina valmöjligheter.

Glöm inte att dekorera med prydnader och annat smått

Tillbehör, dekorationsobjekt eller prydnader – vad du än kallar det har Tine K Home Sverige många olika prylar att välja mellan. På egen hand kanske de inte gör någon större skillnad, men tillsammans kommer de att göra under för ditt hem och förse antingen huset eller lägenheten med ”the finishing touch” som du inte vill gå miste om. Ta en tur över till Tine K Home Sverige för att kika på deras vaser, kuddar, filtar, korgar, doftljus samt annat smått och gott som gör mycket för ditt hem.

Tine K Home möbler som ger ditt hem en enhetlig stil