Driver man ett företag måste man ofta hålla reda på mängder av dokument. Dessa dokument är viktiga och måste alltid hanteras på rätt sätt, annars kan problem snabbt uppstå. Det gäller att ha ett bra system för sina dokument. Det underlättar riktigt mycket. Har du och dina anställda svårt att hålla reda på alla dokument? Använder ni mycket tid på att redigera och koda om dem? Då kan ett smidigt dokumenthanteringssystem hjälpa er. Ett sådant system kan underlätta arbetet kring dokumenthanteringen enormt mycket.

Ett riktigt system gör jobbet lättare

Ett riktigt dokumenthanteringssystem gör verkligen jobbet mycket lättare för alla som måste hantera företagets dokument. Ett bra och intuitivt system kan användas av alla, oavsett hur mycket erfarenhet man har. Ett ordentligt dokumenthanteringssystem samlar alla dokument på en plats, vilket gör det lättare för dig och de anställda när ni behöver leta reda på något specifikt. Det gör det även lättare för alla att hantera utskrifter, fakturor och elektroniska underskrifter.

Förbättra ditt Dynamics 365 och din egen dokumenthantering med Tabellae. Hos Tabellae kan du läsa mer om vad ett bra program för dokumenthantering skulle kunna göra för dig och ditt företag. Där hittar du all nödvändig information för att komma i gång med ett bättre dokumenthanterande. Där kan du även skaffa dig ett riktigt bra system, om du nu skulle vilja det.

Hantera allt med ett enda system

Det är fullt möjligt att hantera alla dokument med ett enda dokumenthanteringssystem. Det är riktigt bra, speciellt om man måste hantera enorma mängder dokument varje dag. Då är det verkligen riktigt skönt att kunna samla och hantera allt på ett och samma ställe. Med alla dokument på en och samma plats behöver du inte spendera lika mycket tid på att hitta det dokument du letar efter. Med några få klick har du hittat det du behöver.

Med ett smart och smidigt system kan du hantera fakturor, utskrifter, underskrifter, följesedlar och mycket mer. Du kan även snabbt och enkelt redigera dina dokument med hjälp av smarta mallar och layouts. Dessa är perfekta för dig som inte tycker om att koda om alla dina dokument helt själv och från grunden. Med en färdig mall behöver du bara klicka och dra för att kunna göra snabba justeringar i dokumentet. Detta hjälper dig att spara mycket värdefull tid. Denna tid kan du sedan spendera på annat viktigt.

noter

En prisvärd tjänst för de flesta företag

Ett dokumenthanteringssystem är en riktigt prisvärd investering för de allra flesta typer av företag. Alla företag som hanterar dokument kan få hjälp av ett sådant system. För ett större företag som hanterar hundratals eller tusentals dokument varje dag är ett smidigt och lättanvänt dokumenthanteringssystem ett måste. Det finns lite olika system att välja mellan. Hitta ett system som passar ditt eget företag. Försök att hitta ett system som låter dig hantera så många olika typer av dokument som möjligt. Ju fler funktioner desto bättre. Ju fler dokumenttyper du kan hantera med samma system, desto lättare och snabbare blir din dokumenthantering. Så var noga när du väljer ditt system.

Förbättra ditt företags dokumenthantering