I vissa fall kan det vara svårt att få till den perfekta heminredningen. Ibland kan man behöva lägga till något extra, som till exempel en verner panton lampa eller någon annan inredningsdetalj för att heminredningen ska kunna kännas helt komplett. Här får du några tips på inredningsdetaljer som skulle kunna hjälpa dig att göra din egen heminredning komplett.

Vackra väggdekorationer

Man ska inte glömma att använda platsen på sina väggar. Det finns mycket snyggt att hänga upp på väggen. Till exempel skulle du kunna hänga upp en vacker tavla som en extra inredningsdetalj. Om du följer en modernare inredningsstil, skulle du kunna skaffa dig lite abstrakt konst till dina väggar. Om du går efter en lite mer lantlig inredning, skulle du kunna hänga upp några vackra landskapsbilder.

man kan självklart hänga upp mycket annat än just tavlor och bilder på väggarna. Du skulle till exempel kunna hänga upp en vacker vägglampa på din vägg. Om du vill ha en vägglampa som sticker ut lite extra, skulle du kunna investera i en snygg verner panton lampa. Det är en lampa som få kommer att missa när de besöker ditt hem.

Verner Panton Lampor

Som en extra touch skulle du kunna inreda ditt hem med en härlig verner panton lampa. Verner Pantons designs är optimistiska och passar alldeles utmärkt i de allra flesta hem. Varje verner panton lampa har en unik design, och de allra flesta har geometriska former. Något som passar perfekt in i till exempel ett modernt hem.

En verner panton lampa kan fås i många olika färger. Några exempel på färger är vit, orange, grön och beige. Vissa av Pantons lampor är lite mer eleganta. Ett exempel på en riktigt elegant lampa designad av Panton är Verpan. Verpan kan fås i flera olika modeller, som till exempel golvlampa eller taklampa.

lampor vp verner panton

Levande växter som inredningsdetaljer

Levande växter kan faktiskt också användas som inredningsdetaljer. Växter kan hjälpa till att skapa en mer hemtrevlig heminredning. Utan växter kan inredningen ofta kännas ganska stel och tråkig. Om du själv tycker att din heminredning är lite livlös, kan du enkelt liva upp den genom att inreda med fler växter. Blanda gärna växter av olika form, färg och textur. Försök även att välja växter som passar bra ihop med resten av din inredning. Det hela ska vara i balans.

Om du har plats för det, skulle du kunna skapa en grön hörna i ditt hem. Detta kan du göra med hjälp av till exempel några piedestaler, små bord eller pallar. Placera möblerna på ett sätt så att de bildar en trappa åt dina växter. Att placera växter på olika nivåer i ett hörn i rummet ger en härligt levande inredningsdetalj som fungerar i de allra flesta hem.

Om du inte har tid eller ork till att ta hand om levande växter och blommor, kan du alltid använda dig av plast- eller tygväxter i stället. Om du tänker inreda med sådana växter, ska du försöka få tag på några som är så realistiska som möjligt.

Inredningsdetaljer som gör heminredningen komplett